VI. Prologis Budapest Kispályás Focibajnokságunkkal megnyitottuk az őszi szezont Magyarországon

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Hogyan indítsuk nagyszerűen az őszi szezont? Vegyünk egy szép kispályás focipályát, adjunk hozzá egy kis napsütést, fűszerezzük meg a barátságos versengés szellemével és koronázzuk meg egy trófeával! Az eredmény: a Prologis Budapest Kispályás Focibajnokság, amelyet az egészséges életmód ösztönzése és ügyfeleink számára a csapatépítő aktivitások megteremtése céljából indítottunk 2014-ben.

Az idei évben a bajnokságnak a Prologis Park Budapest-Harbor kispályás focipályája adott otthont, ahol hét csapat mérkőzött meg egymással a 2019-es bajnoki címért. A kellemes szeptemberi időjárás és a látványos meccsek mellett finom falatok és frissítők is várták az elszánt sportembereket és szenvedélyes szurkolókat a helyszínen. A vidám és sportos hangulatról Méhes Gábor, a Sport TV kommentátora gondoskodott az eseményen.

A nap végén az Inter Cars Hungary győzedelmeskedett, a Brendon csapata szerezte meg a második helyett, és a Geodis állhatott a dobogó harmadik fokára.

„Örömmel tölt el, hogy indulása óta a bajnokság egy igazán népszerű eseménnyé nőtte ki magát. A tornával célunk, hogy ügyfeleink munkavállalói számára lehetőséget biztosítsunk a sportolásra, és egy szélesebb körű közösségi életet alakítsunk ki a parkjainkban,” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője. „Gratulálok az idei bajnoknak és az összes többi csapatnak is a lenyűgöző teljesítményükért és sportszerű részvételükért.”

A raktárépületeken innen és túl is ügyfeleink szolgálatában állunk, és mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan változó igényeiket kielégítsük. A Prologis Park Budapest-Gyál és Prologis Park Budapest-Harbor területén található rekreációs helyszínek a pihenés mellett számos szabadidős program – például sporttevékenységek, vállalati piknikek és céges rendezvények – lehetőségét biztosítják ügyfeleink számára.

Forrás: Prologis

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró