Rail Cargo Hungaria újabb munkatársa részesült magas rangú állami kitüntetésben

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából kiemelkedő szakmai tevékenységéért miniszteri elismerésben részesítette Gál Antalt az RCH üzemviteli logisztikai szakértőjét. A vállalat munkatársa március 20-án ünnepélyes keretek között vehette át a kitüntetést a Magyar Nemzeti Bank épületében. Munkáját, szakmai életútját a következőképen méltatták:

„Gál Antal aktívan közreműködött a hazai, modern árufuvarozási üzemirányítás kialakításában. Negyven éves vasúti pályafutása során végigjárta a klasszikus vasúti ranglétrát. Szaktudásával hozzájárult a vágányzári tevékenységek hatékony tervezéséhez, továbbá a magyarországi pályahálózat üzemeltetőkkel közösen támogatta az építési munkálatok sikeres lebonyolítását. Felelősségteljes munkavégzésével elősegíti a magyar gazdaság szereplői részére a rendelkezésre álló árufuvarozási kapacitás leghatékonyabb kihasználását, hozzájárulva ezzel Magyarország gazdasági fejlődéséhez.”

Gál Antal a kitüntetéssel kapcsolatban örvendezett, hogy ezáltal az üzemviteli logisztikai, illetve az üzemirányítási tevékenység is elismerésben részesült, hiszen ez egy olyan terület, melyet csak csapatmunkában lehet eredményesen, az ügyfelek elvárásainak megfelelően végezni.

A Rail Cargo Hungaria büszke arra, hogy a csapatát erősítő kollégák szakmai felkészültségét időről időre állami szinten is elismerik.

Forrás RCH

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró