Összekötjük ügyfeleinket a fő helyszínekkel: 21 000 négyzetméteres spekulatív fejlesztés a Prologis Park Prague-Uzice területén

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Ügyfeleink igényei mindig is meghatározták döntéseinket és fejlesztési stratégiánkat.

A legjobb megoldások kialakításának első lépése ügyfeleink működésének megértése. Mivel tartós kapcsolatokat ápolunk velük, ezért tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő terület és helyszín mekkora értéket jelent számukra. Akár üzleti működésüket segítjük, növekvő e-kereskedelmi igényeiknek teszünk eleget, vagy a legfontosabb piacokon kötjük össze őket rugalmas és kiemelkedő minőségű területekkel, ügyfeleink számára a megfelelő kapcsolat kialakítása a legfontosabb.

Új, 21 000 négyzetméteres spekulatív fejlesztésünk a teljes kihasználtsággal működő csehországi Prologis Park Prague-Uzice területén az ügyfeleink számára kialakított megfelelő piaci kapcsolat nagyszerű példája. Az új épület a régió egyik kiemelten keresett helyszínén biztosít magas minőségű területet, amely a kiváló régiós összeköttetésnek köszönhetően ideális disztribúciós központ a belföldi és nemzetközi logisztikai tevékenységet végző vállalatok számára. A parkból közvetlenül elérhető a D8-as autópálya, amely Prága, a német határ és a hamburgi nemzetközi kikötő irányába biztosít összeköttetést, továbbá az autópályáról gyorsan és hatékonyan megközelíthető a prágai Vodochody repülőtér.

A 2020 második negyedévében átadásra kerülő 4. épület mindenfajta logisztikai/raktározási vagy gyártó tevékenységet végző vállalat számára rugalmas helyszíni megoldásokat kínál, a bérelhető egységek már 4500 négyzetmétertől elérhetők. Az épület további, 42 000 négyzetméteres fejlesztési potenciállal rendelkezik, amely igény esetén kényelmes bővülési lehetőséget biztosít az ügyfelek számára.

Az épületet BREEAM “Nagyon jó” akkreditációra terjesztik fel, kialakítása során pedig számos Prologis-sztenderd megoldást alkalmaznak, mint például az okos mérőórák kiépítése a hatékony energiafelhasználás érdekében, a LED világítási rendszer, a környezet megóvására irányuló intézkedések, valamint számos további megoldás.

A kiváló helyszíni adottságok mellett az épület műszaki specifikációi ideális környezetet kínálnak az e-kereskedelem számára is, amely a logisztikai ingatlanpiac evolúciójának továbbra is meghatározó eleme. Az épület 12 méteres tiszta belmagassággal rendelkezik majd, amely megfelel az e-kereskedelmi és a nagy árukészlettel rendelkező vállalatok megnövekedett belmagassággal szemben támasztott követelményeinek.

„A logisztika a kapcsolatok megteremtéséről szól. A Prologisnál elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ügyfeleink minél gördülékenyebb és hatékonyabb kapcsolatokat alakíthassanak ki, ezért kiemelt helyszíneken, magas minőségű épületeket fejlesztünk” – mondja Martin Baláž, a Prologis csehországi és szlovákiai ügyvezetője.

Legyen szó akár a legjobb helyszínen lévő ideális területről, amely segíti ügyfeleinket, hogy egy lépéssel a jövő előtt járjanak, akár zöld megoldások alkalmazásáról, vagy a példátlanul magas keresletet kielégítő rugalmas raktárhelyszínek biztosításáról, ügyfeleink számíthatnak ránk. A kapcsolatok…a Prologisnál születnek.

Forrás: Prologis

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró