Napi gyűjtőjáratok most már Szlovéniába is az entargo termékcsaláddal 24 órán belül

Posted by Bíró Koppány Ajtony

A szállítmányozás, ezen belül is a gyűjtőszállítmányozás, rendkívüli fejlődésen ment keresztül az utóbbi 10-15 évben a Dachser European Logistics üzletágban. A DACHSER korábban heti egy-két alkalommal indított gyűjtőjáratokat, azonban ma már napi szinten. A szállítási idő jelentősen csökkent az új közvetlen járatoknak köszönhetően, így költséghatékonyabbá vált a szállítás az ügyfelek részére.

A Liegl&Dachser az évek során számos járatbővítést hajtott végre. A meglévő nyugat-európai (Ausztria, Franciaország, Németország) és kelet-európai (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) desztinációk után a tervek szerint ősztől Szlovéniába is közvetlen napi járatot indít. A pilisvörösvári székhelyű vállalat az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti, naponta 18 járat indul a közvetlen úticélok felé.

A DACHSER-nél meghatározott menetrend alapján indítják a járatokat, órára és percre pontosan tervezik a szállítási folyamatokat.

A pilisvörösvári és zalaegerszegi telephelyekről történő napi indítással a Szlovéniába irányuló szállításokat az új járatoknak köszönhetően 1 munkanapos futamidővel tudják az ügyfeleik részére biztosítani.

Július 1-től Szlovéniában is igénybe vehető a DACHSER entargo termékcsaládja a targoflex, targoseed és a targofix, ami biztosítja az ügyfelek tranzitidőre vonatkozó elvárásait. Az entargo termékcsalád révén a DACHSER European Logistics standardizált és átlátható logisztikai szolgáltatást kínál Európa egyik leghatékonyabb szállítási hálózatának teljes területén.

Forrás: Dachser

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró