Megoldás az áruforgalom folyamatosságának fenntartására Olaszország és Magyarország között

Posted by Bíró Koppány Ajtony

A koronavírus egész Európa gazdaságára hatással van. A járvány miatt szigorú közúti ellenőrzések és korlátozások léptek életbe, amelyek kiszámíthatatlanná tették a közúti fuvarok menetidejét, ezzel a küldemények időben történő megérkezését. Különösen jellemző ez a bizonytalanság az Olaszország és Magyarország közötti forgalmakra. A Rail Cargo Group azonban változatlanul továbbítja a küldeményeket, és szükség esetén növeli kapacitásait.

A kialakult helyzetre megbízható megoldást kínál a Rail Cargo Logistics – Hungaria, ugyanis a Rail Cargo Group saját magyarországi és olaszországi raktárai között folyamatos a vasúti közlekedés.

A két országban található helyi logisztikai központjainkon keresztül egy kézből kínálunk teljes körű, egyedi igényekre szabott fuvarozási és raktárlogisztikai szolgáltatásokat a két ország egész területén. Az RCL – HU szolgáltatásai erre a kiszámítható és biztonságos összeköttetésre építve közúti fel- és elfuvarozással, illetve átrakással biztosítják az ellátási lánc zavartalanságát.

Szolgáltatásunkról bővebb információért, illetve ajánlatkérésért forduljon kollégánkhoz:

 

Kiss Attila

Üzletfejlesztési vezető

Rail Cargo Logistics – Hungaria

Mobil +36 30 210 0921

business.development.rcl.hu@railcargo.com

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró