Magasabb IFS minősítés – Ismét szintet lépett a Dachser

Posted by Bíró Koppány Ajtony

A korábbi évekhez hasonlóan megőrizte a LIEGL & DACHSER Logisztikai Kft. Food Logistics üzletága az IFS tanúsításának “Higher” fokozatát. A 2021-es auditon 98,35%-os eredménnyel büszkélkedhet a logisztikai cég budapesti telephelye, ami az elmúlt 5 évben folyamatosan javuló eredménye mellett az eddigi elért legmagasabb érték.

A DACHSER hosszú ideje fontosnak tartja, hogy eleget tegyen a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány (IFS Logistics Standard) által támasztott követelményeknek. A budapesti branch legutóbbi, 2021. október 20-i auditálása során a telephely raktárának és tevékenységének minősítése már az IFS Logistics Standard legújabb 2.3 (2021 júniusában kiadott) verziójának elvárásai, és szabályai alapján történt.

A nemzetközileg elismert és elfogadott szabvány (IFS) a teljes logisztikai lánc folyamatainak speciális minőségi, higiéniai és biztonsági követelményeit határozza meg, így a piacon minőségi szolgáltatást nyújtó logisztikai szolgáltatótól egyre többen várják el az IFS tanúsítvány meglétét. A tanúsítvány garantálja, hogy az adott vállalat eleget tesz a törvényi szabályozásoknak, valamint a komplett élelmiszeripari követelmény rendszernek.

Az IFS Logistics „Higher” fokozata az ügyfelek számára garantálja, hogy a LIEGL & DACHSER Logisztikai Kft. Food Logistics üzletága folyamatosan a legmagasabb minőséget biztosítja a teljes ellátási láncban a gyáraktól, illetve árufelvételi helyektől a címzetthez való kiszállításig.

A DACHSER Food Logistics minőségirányitási rendszere

A fenntartható és célzott piaci pozicionálás érdekében a Dachser Food Logistics üzletága a DIN EN ISO 9001: 2015 minőségirányítási rendszert működteti, amely integrálja a HACCP követelményeit és kockázatértékeléseit, valamint az IFS Logistics 2.3 szigorú követelményeit.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró