LOGISZTIKAI ÉRDEMREND 2023. ÉVI KITÜNTETETTJE

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Dr. Földesi Péter

Azon szakemberek értékelésére alapítottuk – akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben – a “Logisztikai Érdemrend” kitüntetést adjuk 2010-óta.

LOGISZTIKAI ÉRDEMREND elismerés 2023. évi díjazottja:

Dr. Földesi Péter tanszékvezető egyetemi tanár, Széchenyi István Egyetem Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék

Budapesten született, volt katona, Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán végzett. Van középfokú hajózási szakképesítése, részt vett a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíj programjában is. Dolgozott a Hungarocamionnál, a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésgazdasági Tanszékén, 1995-től különböző beosztásokban a győri Széchenyi István Főiskola, majd Egyetemen dolgozik, főiskolai tanártól- rektorig minden pozíció volt szerencséje. .

Széleskörű oktatási tevékenysége és ipari kapcsolatai eredményeként, a magyar logisztikai élet szinte minden szereplője kapcsolatba került vele, vagy fog kerülni. ? Itt a teremben is nagyon sokan vannak akik Győrben kezdtek barátkozni a logisztikával. Munkatársaival nagyon sok kutatásban vesznek részt, amelyek eredményeként nemzetközi szinten is jegyzett eredményekkel is büszkélkedhetnek. Kiegyensúlyozott és jó kapcsolatokat tart fent a tudományos és szakmai szervezetekkel.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró