LOGISZTIKAI ÉRDEMREND 2022. ÉVI KITÜNTETETTJE

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Bakai Kristóf Péter

A Szövetségünk által 2010-ben alapított Logisztikai Érdemrenddel az volt a célunk, hogy értékeljük azon szakemberek munkáját, akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben.

A nyilvánosan meghirdetett és a beérkezett jelöltek közül a bíráló bizottság, a 2022. év Logisztikai Érdemrend elismerésben, Bakai Kristóf Péter urat részesíti, aki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányításon, a vámszakmai területet vezeti. 

Szakmai pályafutását a határőrségnél kezdte, majd a szegedi rendészeti szakközépiskola oktatási igazgatóhelyettese. 2010-ben először a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságán, a Nemzetközi Főosztályt vezeti, majd az átalakulás után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal keretében teszi ugyanezt. 2018-tól vámszakmai szakigazgatóként irányítja a vám területi munkálatokat, szoros kapcsolatban a logisztikai szakmával. Biztonság- és védelempolitikai szakértő, jelenleg a doktori disszertációját írja a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Számos elismeréssel értékelték eddig kiváló munkáját.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró