LOGISZTIKAI ÉRDEMREND 2020. ÉVI KITÜNTETETTJE

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Kovács Ferenc

A Szövetségünk által 2010-ben alapított Logisztikai Érdemrenddel az volt a célunk, hogy értékeljük azon szakemberek munkáját, akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben.

A nyilvánosan meghirdetett és a beérkezett jelöltek közül a bíráló bizottság, a 2020. év Logisztikai Érdemrend elismerésben, Kovács Ferenc urat, az R-BAG Hungary Kft. tulajdonosát részesíti. 

Kovács Ferenc 24 évig dolgozott a Malévnél, ahol debreceni jegyeladóként kezdte karrierjét, majd Varsóban volt állomásvezető, majd a Malév-TNT leányvállalat megalapításánál játszott kulcsszerepet. Innen vezetett útja a Malév Air Cargo élére, majd a Malév vezérigazgatói székbe. Az egykorvolt nemzeti légitársaság után a Boeing közép-európai értékesítési vezetője lett, ami után 2001-ben alapította meg az R-BAG-et. Ezután pedig az évről évre erősödő versenyhelyzetben, az R-BAG az egyetlen közép-kelet-európai cég volt, amely folyamatos volumen- és eredménynövekedést, földrajzi terjeszkedést tudott felmutatni. Ferenc azóta is a magyar légiszállítási ipar egyik, talán legnagyobb doyenje, őszinte és egyenes stílusával, kitartásával, emberségének megőrzésével, megbízhatóságával, töretlen energiájával és lelkesedésével rendkívül sokat tett és tesz ma is az hazai légiáruszállítás és légiipar sikeréért.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró