Logisztikai Érdemrend 2018. évi kitüntetettje

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Szabó Károly

A Szövetségünk által 2010-ben alapított Logisztikai Érdemrenddel az volt a célunk, hogy értékeljük azon szakemberek munkáját, akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben.

A nyilvánosan meghirdetett és a beérkezett jelöltek közül a bíráló bizottság, a 2018. év Logisztikai Érdemrend elismerésben, Szabó Károly urat részesíti.

Szabó Károly 1968-ban, Budapesten született. Házas és három gyermek édesapja. Jelenleg pénzügyőr vezérőrnagy. Közgazdász alapdiplomáját a Pénzügyi- és Számviteli Főiskolán, melyet a Szegedi Tudomány Egyetem Gazdaságtudományi Karán pénzügyi és informatikai egyetemi diplomával egészítette ki.

1993 szeptemberétől a Vám-és Pénzügyőrség, majd a 2011-től Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja. A szakma alapjaival az 1. számú vámhivatalban ismerkedett, az ott tanultakon túl, megismerkedett a „nagy-üzemi” vámkezelő helyek működési rendjével.

A logisztikai szakmával első perctől kapcsolatban került, ezt az idők folyamán mindig tovább fejlesztette, mára már sok logisztikai szakembert meglep a mélységi tudásával. Ez a szakmai tudás segítségére volt a múltbeli és jelenkori logisztikai és vám kérdések gyors, lényegretörő, korrekt megoldásában.

Károlyra mindig lehetett/lehet emberként/szakemberként számítani, ezt külön köszönjük! A jövőt tekintve ez a munka tovább folytatódik, hiszen kihívás, megoldandó feladat volt, van és lesz bőven.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró