Logisztikai Érdemrend 2017. évi kitüntetettje

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Dávid Ilona

A Szövetségünk által 2010-ben alapított Logisztikai Érdemrenddel az volt a célunk, hogy értékeljük azon szakemberek munkáját, akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben.

A nyilvánosan meghirdetett és a beérkezett jelöltek közül a bíráló bizottság, a 2017. év Logisztikai Érdemrend elismerésben, Dávid Ilona úrhölgyet részesíti.

 

Dávid Ilona 1972-ben, Magyarországon született. Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett közgazdászként. Szakmai pályafutása a SPAR kereskedelmi lánc magyarországi vállalatánál kezdődött, de dolgozott a Dunaferr-nél, a Lukoil-nál, gépjármű-kereskedelemben, jelenleg Magyar Államvasutak elnök-vezérigazgatója és a GYSEV elnöke.

A MÁV szervezeti egyszerűsítésével és határozott lépésekkel elérte, hogy a korábban indokolatlanul széttagolt vasúttársaság egységessé vált, emellett a MÁV Zrt-nél évtizedek óta első ízben pozitív üzemi eredményt és konszolidált csoportszintű eredményt sikerült elérnie. Az elmúlt évek jelentős vasútfejlesztései mellett, rendszerszintű átalakításokkal, fejlesztésekkel igyekeznek a vasút árufuvarozási képességeit megtartani.

 

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró