Logisztikai Érdemrend 2013. évi kitüntetettje

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Dömsödi Gábor

A Szövetségünk által 2010-ben alapított Logisztikai Érdemrenddel a célunk az volt, hogy értékeljük azon szakemberek munkáját, akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben.

A nyilvánosan meghirdetett és a beérkezett jelöltek közül a bíráló bizottság a 2013. év Logisztikai Érdemrend elismerésben, Dömsödi Gábor urat részesíti.

Gábor a logisztikai szakmába a fiatalabb generációt képviseli 1977-es születésével. Fiatal kora ellené-re, a családi vállalkozásuk keretében sikerült olyan teljesítményt felmutatni, ami nagyon sok fiatal logisztikai szakember számára iránymutatás adhat, a hogyanra.

Felsőfokú tanulmányait a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján és a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán, mint okl. gazdasági mérnök fejezte be. Az IBM Server Management Center, a Visteon Hungary Kft. különböző beosztásaiban nagy segítség volt az angol és német nyelvtudása, volt informatikai csoportvezető, dolgozott különböző pénzügyi, üzleti megoldásokat támogató területeken és az itt szerzett tapasztalatokat később jól tudta kamatoztatni a családi vállalkozásban, a G.E.B.E. Kft.-ben.

A családi vállalkozást, az édesapa Dömsödi Béla úr kezdte el építeni egy öreg IFA teherautóval indulva, majd lassan a semmiből, először egy 15 gépjárművet foglalkoztató nemzetközi árufuvarozással foglalkozó céget építettek fel, amelybe mai napig besegít Erzsébet a feleség és Enikő lányuk is, 70 embernek biztosítva a megélhetését. Majd a megbízók igényeire, saját erőből egy komplex logisztikai szolgáltatást nyújtására alkalmas, nagyon korszerű raktárbázist építettek ki és működtetnek, amelynek megvalósításához már kellett Gábor pénzügyi területen szerezett tapasztalata is. A családtagok kezdőbetűi adják a családi cég nevét.

Gábor munkához, munkatársaihoz, az emberekhez való viszonya, jó problémamegoldó kepesége, emberi értékei alapján a Szövetségünk vezetősége úgy értékelte, hogy méltó a 2013. évi Logisztikai Érdemrend elismerésre. Az eddigi Érdemrenddel elismert, nagynevű elődök mellett a fiatal generáció számára is értéket tud mutatni, ami méltóvá teszi ezen körhöz való tartozását.

Azt kívánjuk, hogy a továbbiakban is eddigiek szellemében végezze munkáját, ehhez nagyon jó egészséget és kitartást kívánunk a szakmába oly gyakori nehéz helyzetek megoldásához.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró