LOGISZTIKAI 9M DÍJ – 2024

Posted by Bíró Koppány Ajtony

2024-ban a következő személyek részesülnek a Logisztikai „9M” díj elismerésben:

Palágyi Adrián aircargo – Budapest Airport Zrt.

 

Adrián, cargo fejlesztési menedzser 2017-ben kezdett dolgozni a Budapest Airportnál, első állása volt még gyakornokként a BGE-nél történt egyetemi diploma megszerzése után.

Az elmúlt 7 évben, Adrián szerves részévé vált a magyar légiáruszállítási közösségnek, tehetséges, szorgalmas, elkötelezett munkavállaló, munkája során jól dolgozik csapatban és egyedül is, mindig tekintettel és tisztelettel mások érdekeire is. Magabiztos, jól kommunikál, gyorsan tanul. Felelős gondolkodású, feladatait nem csak jó teljesítménnyel hanem környezettudatosan is igyekszik ellátni. Adrián munkájával nemzetközi szinten is folyamatosan dolgozik a hazai légilogisztika, szállítmányozás jó hírnevéért, és hozzájárult ahhoz hogy a Budapest Airport 2022-ben elnyerte a világ legjobb cargo repülőtere díjat.

Dr. Lakatos Péter oktatás – EDUTUS Egyetem, egyetemi docens

Péter 1992-től különböző oktatási intézményekben, logisztikát oktat, kezdve a Kossuth Lajos Katonai Főiskolától, a Magyar Logisztikai Egyesületen át az EDUTUS Egyetemig, sokfelé megfordult. Volt vendég oktató Kazahsztánban, Szlovákiában, Ausztriában. Publikációi az élelmiszer ellátás, beszerzés, készletezés, raktározás, logisztikai infrastruktúra területeit érintik. Aktív, nagyon sok szakmai szervezetnek a tagja, többek között a Magyar Hadtudományi Társaságban, MTA-nak köztestületi tagja, kiemelt tanúsított logisztikai szakértője a Magyar Logisztikai Egyesületnek és még sok másban is benne van.

Kovács Péter közhivatal – Nemzetgazdasági Minisztérium

2016 őszétől az iparügyekért felelős minisztérium csapatának tagja, 2019 januárja óta vezeti az Ágazatfejlesztési Főosztályt, mely a Tudományos és Innovációs, Technológiai, Ipari és Logisztikai Tanács titkársági feladatait is ellátja. Jelentős szerepet játszott az Ipari Park Tanács újjáélesztésében és a Logisztikai Park – mint új kategória – beillesztésében a Parkok rendszerébe. A logisztikai ágazat problémáinak, igényeinek a kormányzati döntéshozók elé vitelében és megoldási javaslatainak kidolgozásában bizton számíthatunk segítségére, mindig a leghatékonyabb, leggyorsabb megoldást keresi. Kiváló kolléga, jó szakember, remek szakmai partner.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró