LOGISZTIKAI 9M DÍJ – 2022

Posted by Bíró Koppány Ajtony

2022-ben a következő személyek részesülnek a Logisztikai „9M” díj elismerésben:

Szommer András, FLOYD Zrt. – vasúti fuvarozás kategória

2014 áprilisa óta dolgozik a Floydnál, először diszpécserként, majd üzemeltetési vezetőként és ausztriai biztonsági menedzserként. Jól szervezett, motivált diszpécser csapatot irányít és a fizikai állományi létszám napi vasútüzemi lebonyolítását is gördülékenyen vezeti. Munkájára és kitartására bátran számíthatunk.

Nyirfalvi Zoltán,  MAHART Container Center Kft. – intermodális kategória

Irányítása alá tartozik a terminálon a műszaki csoport, konténerjavító műhely, karbantartási feladatok, és a termináli operációs igények műszaki kiszolgálásának megszervezése, jelentve ez alatt nemcsak a megfelelő műszaki kapacitás allokálását, de a személyi vezénylés, megfelelő humán kapacitás rendelkezésre bocsátását is a forgalmi igényeknek megfelelően. A felügyelete alá tartozó rakodógépeknél megfelelő karbantartási rendszert kialakítva a gépek rendelkezésre állását sikerült emelni a karbantartási összköltség csökkentése mellett az elmúlt három évben.

Odaadó, gondos munkája révén a terminál kapacitását az adott forgalmi igényeknek megfelelően tudja változtatni. Ez a rugalmasság nemcsak a termináli operatív folyamatok gördülékeny kiszolgálását teszi lehetővé, de a terminál – közelmúlt példája alapján – a budapesti termináli piacon váratlanul kieső kapacitás esetén is gyorsan többlet kapacitást biztosítva tudott befogadni ideiglenesen más terminálon kezelt forgalmakat.

Dr. Réger Béla, Nemzeti Közszolgálati Egyetem – oktatási kategória

Doktor habil Réger Béla PHD főiskolai tanár hazai és nemzetközi szinten is elismert logisztika oktató és szakértő. Kiemelhető hogy sok évtizeden keresztül a mai Nemzeti Közszolgálati Egyetem és jogelődjei intézményeiben képezte a hadsereg logisztikus tisztjeit. Nevéhez köthető egy nagyon sikeres brit magyar katonai logisztikai együttműködési gyakorlat MAGLITE kifejlesztése, amely a mai napig sikeresen működik. Ma a polgári egyetemi-EDUTUS-logisztikai képzés meghatározó alakja, számos publikációjával, de különösen a hallgatók általi elfogadottsága miatt.

Tárai Zsolt, LOCARGO Kft. – közúti fuvarozás kategória

56 éves, 2006 óta erősíti a veszprémi LOCARGO csapatát, a Győri Közlekedési és Távközlési műszaki Főiskolán szerzett gépészmérnöki diplomát, ahol Logisztikai és szállítmányozási szakmérnöki oklevelét is. Fuvarszervezőként kezdte, ma a LOCARGO fuvarozási üzletágát vezeti, munkatársaival közvetlen, szakmai ismereteivel biztos támogatást nyújt, problémamegoldó készsége és pozitív hozzáállása a csapatra is ösztönzőleg hat. A fuvarszervezés mellett a kerékpározás és a motorozás nagy szerelmese.

Kondás János, LOCARGO Kft. – logisztikai kategória

36 éves, 2010 óta a LOCARGO munkatársa, nemzetközi logisztikai és külkeres szakmai képzettséggel rendelkezik, a raktárlogisztika minden lépcsőfokán dolgozott,  minden logisztikát érintő munkakörben bevethető, jelenlegi beosztása raktárvezető helyettes; lelkiismeretes, segítőkész, a folyamatokat folyamatosan racionalizáló szakember. Édesapjához híven,  a munkában a pontosságot a példamutatást és a hitelességet tartja szem előtt. Egy gyermek boldog édesapja, a repülés szerelmese.

Molnár Domonkos, cargo-partner Kft. – légifuvarozás kategória

Domonkos vagy ahogy a cargo közösségben ismerik, Domi, a bécsi Vienna University-n diplomázott Masters szinten, logisztikai és ellátási lánc management szakon, ami után először a cargo-partner kft. ausztriai majd a magyarországi csapatához csatlakozott, aminek jelenleg is tagja, a Kelet és Közép Európai régióban felel a vállalat regionális légiáruszállítási tevékenységeiért. Természetesen szíve csücske a magyar piac, a hazai légiáruszállítás, fontos szerepe volt abban, hogy a vállalat stratégiájában a bécsi hub mellett, Budapestet is központtá fejlessze, az úgynevezett dual hub koncepció létrehozásában. Aktív, agilis, nyitott, segítőkész, jó csapatjátékos cégen belül és kívül is, professzionális a munkájában. Olyan személy, akit el lehet érni, aki visszahív, aki nem csak ígéri hogy segít, hanem meg is teszi, aki megtartja szavát, és ígéreteit. Az ilyen típusú viselkedés és hozzáállás nagyon fontos a hazai logisztika sikeres jövőjéhez.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró