Logisztikai 9M díj – 2019

Posted by Bíró Koppány Ajtony

2019-ben a következő személyek részesülnek a Logisztikai „9M” díj elismerésben:

Hornok Krisztián, raktárvezető, MASPED Logisztika Kft.

Krisztián 12 éve dolgozik társaságunknál. Felelősségi köre a teljes csepeli raktárbázisunk logisztikai szolgáltatási tevékenységével összefüggő raktári feladatok napi, operatív irányítása, szervezése és erőforrás gazdálkodása, továbbá a különböző raktári folyamatok összehangolása. Munkájában alapos, megbízható, higgadt és kitartó. Közel 100 fő munkáját irányítja, mintegy 20.000 m2-en. Munkatársai, vezetői szakmailag és emberileg is egyaránt elismerik. A MASPED-csapat fontos, szerethető, barátságos tagja, maga a nyugodt erő.

Bakos Tímea, irodavezető, Bajai Országos Közforgalmú Kikötőműködtető Kft

2000 óta dolgozik a Bajai Kikötőben. Pontos, rendszerető munkájával számos hazai és nemzetközi logisztikai projekt megvalósításához járult hozzá. Tevékenyen részt vett a Magyar Dunai Kikötők Szövetségének megalapításában, munkájában, valamint annak népszerűsítésében itthon és külföldön egyaránt. Nevéhez fűződik a Kikötő Információs Rendszer ötletének felvetése, kidolgozása és jelenleg a megvalósításában is közreműködik. Tíz éve egyik szervezője és háziasszonya a nemzetközileg is sikeres Bajai Gabona Partnerség Találkoznak, valamint sok más konferenciának, szakmai rendezvénynek, ahol időt és fáradtságot nem kímélve dolgozik azon, hogy a résztvevők elégedetten távozzanak. Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran fordulhat hozzá, örömmel segít, akár munkáról, akár baráti szívességről van szó. A szakmában töltött közel 20 évben végzett munkája, emberi tartása alapján kiérdemelte a 9 M logisztikai díjat.

Kertész Józsefné, vámszakmai vezető, P-Development Kft.

Munkáséletét az egészségügyben kezdte, ahol logisztikai vezető beosztásig jutott. A precíz munkavégzésének értékeléseként, 18 éven át, számos elismerést kapott: a kiváló dolgozótól a miniszteri dicséretig. A vámügyintézés végzéséhez szükséges iskola elvégzését követően, jött egy váltás a vámterületre, a Petőfi Nyomdában, ahol az export/import ügyintézéssel foglalkozott. Megbízható, segítőkész, toleráns és jó kommunikációs készség mellett mindig elkötelezett volt az adott munkája iránt. 2000-től folyamatosan, a Dél-Alföldi régió, Kecskeméti I. típusú vámudvar irányítását végzi. Fontos neki, hogy az ügyfelei külkereskedelmi tevékenységét magas szakmai színvonalon támogassák. A rábízott feladatok gyorsan, pontosan végzi, mind az ügyfelek, mind a Vámhatság irányában.

Dr. Farkas Gyula, Vasúti kapcsolatok vezető, Rail Cargo Hungaria Zrt.

2002-ben a MÁV-nál kezdte, a vasúti pályafutását, különböző vezetői beosztásokban dolgozott a MÁV, majd a Rail Cargo Hungaria szervezetében. Dr. Farkas Gyula a magyar vasúti pályahasználati díjrendszer kialakításában játszott jelentős szerepet, mind tudományos, mind gyakorlati oldalról. Szakmai irányítása mellett került kidolgozásra a MÁV-nál a pályavasúti szolgáltatásnyújtási-, valamint a teljesítmény-mérési és elszámolási rendszer. A Rail Cargo Hungaria Zrt. vezetőjeként a vasúti árufuvarozás üzemeltetési terület nagy komplexitású- és stratégiai jelentőségű feladatainak koordinált előkészítése, a működési normák meghatározása és a működés eredményességének nyomon követése mellett a hatékonyságjavítási projektek, akciók tervezését, irányítását végezte. Jelenlegi fő feladata a piacvezető vasúti társaság hosszú távú, versenyképességét javító, a vasúti pálya igénybevétellel összefüggő szabályozási feladatainak koordinálása, nemzetközi és hazai szervezetekben a Rail Cargo Hungaria képviselete, a vállalati külső kapcsolatrendszerek fejlesztése, társasági célok megvalósításának támogatása.

Gyulát egy nagyon felkészült, tájékozott, segítőkész emberként ismerjük a napi munkában, aki mindig tud az adott problémára egy jó megoldást.

Tóth Csaba, fuvarozási igazgató, Trans-Sped Kft.

Tóth Csaba a Trans-Sped Csoport fuvarozási igazgatója. Csaba a Szolnoki Főiskolán kereskedelmi szakos közgazdászaként végzett, majd a Debreceni Egyetem közgazdász szakán és a Profession Intézet MBA képzésén folytatta tanulmányait. 2002-ben belföldi fuvarszervezőként kezdete karrierjét a Trans-Sped Kft-nél. Vezetőinek ekkor tűntek fel kiemelkedő képességei, amely alapján a fuvarozási üzletághoz került. Így 2002-től már mint forgalomvezető tevékenykedett, majd 2004-ben a fuvarozási üzletág vezetőjévé nevezték ki. 2012 februárjától fuvarozási igazgatóként erősíti a Trans-Sped Csoportot.

Csaba rajong az autókért és a tehergépjárművekért, tehetséges, innovatív szakember. A kollégáinak elismerését szakmai felkészültségével, tisztességes üzleti magatartásával, gazdasági szakértelmével, vezetői képességeivel, újító szemléletű hozzáállásával nyerte el.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró