ÉV LOGISZTIKAI FEJLESZTÉSE DÍJ – 2023

Posted by Bíró Koppány Ajtony

2023-ban a következő fejlesztés részesült az Év Logisztikai Fejlesztése díj elismerésben

Ez egy új díj részünkről! Szövetségünk azért alapította ezt a díjat, mert a LOGISZTIKAI ÉRDEMRENDÜNK mellől – amit személyek kapnak – hiányzott egy másik elismerés, amivel kiemelkedő logisztikai fejlesztéseket lehet értékelni. Mára eljött az az idő is amikor lehet ilyenekről beszélni és úgy gondoljuk, hogy jövőben lesznek olyan logisztikai fejlesztések Magyarországon, amelyek méltóak lesznek erre az elismerésre.

Szövetségünk Elnöksége, 2023-ban, a JYSK DISTRIBUTION CENTER logisztikai központ fejlesztését tartotta elismerésre méltónak.

Magyarországon, de Kelet-Európai térségben is egyedülálló méretű és technológiájú létesítményt adtak át 2022-ben a JYSK ecseri logisztikai központjában, amely egy rövid próba időszakot követően, 2023-tól egyre nagyobb mértékbe kapcsolódóik be 4 országban levő boltok kiszolgálásába (köztük a magyarországiak is). A logisztikai létesítmény tartalmaz 143.000 m2 raktár felületet, 2 db 43 méter magas automata raktárat (amelyek száma duplázható), 205.000 db raklaphellyel, mintegy 300.000 m3 árut lehet egyidőben tárolni, 800 m hosszú az áruelosztó rendszere, automata belső vasút hálózata van, 189 kamiont tud egyszerre fogadni. A tetőn 6.000 m2 felületű naperőmű van. Még sokáig lehetne sorrolni, hogy mi minden érdekességekkel rendelkezik ez a logisztikai létesítmény, de ennyiből is látszanak a méretek és korszerűsége.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró