Elindítja első nemzetközi járatát Pécsről a Dachser

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Az elmúlt időszak megnövekedett forgalma miatt szükségessé vált egy új útvonal megnyitása, mert a vállalatnak Tolna, Somogy, Baranya megyében több nagy ügyfele is van. A német székhelyű vállalat az elmúlt időszakban számos új járatot indított Magyarországról, például Bad Salzuflenbe és Lengyelországba. Az új Pécs-Gersthofen direkt járat márciusban indult.

A magyar vidéki telephelyek évek óta kiemelt szerepet játszanak a német székhelyű logisztikai vállalat szállítmányozási hálózatában, amelyek mostanra már egyre inkább felértékelődnek a megnövekedett ügyféligényeknek köszönhetően. A vállalatnak több nagy Tolna, Somogy és Baranya megyét érintő ügyfele is van. Az ő Németországba irányuló szállításaikat az új járatnak köszönhetően 2 napos futamidővel tudják biztosítani, Pécsről történő indulással. A meglévő fix kapacitás miatt, versenyképesebb szolgáltatást tudnak biztosítani a partnerek számára. A Pécs-Gersthofen direkt járat napi forgalomban március 22-én indult.

„Ez az első nemzetközi közvetlen járatunk Pécsről, így a kirendeltségünk 20 éves fennállásának egyik legnagyobb mérföldköve. Örülünk, hogy gyorsabb, olcsóbb és megbízhatóbb szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, ezzel hozzájárulva a térség gazdasági fejlődéséhez” – mondta el Koprivanacz Tamás a Liegl&Dachser pécsi kirendeltségének vezetője.

Az új útvonalon is igénybe vehető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), amely egész Európára egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat jelent mind a B2B, mind a B2C ügyfelek számára. Ezen kívül természetesen elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró