EKOL Logistics a repülőtéren

Posted by Bíró Koppány Ajtony

EKOL Logistics a repülőtéren

2019 év végén átadásra kerülő, 21.600 m2 összterületű Cargo City-ben cégünk, az Ekol Logistics is biztosította már helyét. Célunk, hogy cégünk Európa piacvezető logisztikai szolgáltatójává váljon, mely felé egy komoly lépést jelent a Budapest Airport Zrt-vel nemrégiben aláírt megállapodás.

Tudta Ön, hogy magyarországi légiáru üzletágunk jelenleg is időkritikus és értékes áruk szállítását végzi? Büszkék vagyunk arra, hogy a piacon egyedülálló módon képesek vagyunk ultra-gyorsan célba juttatni autóipari alkatrészeket és gyógyszeripari termékeket.

Bővebben

16 mrd forintból épül a Cargo City

Elérte a Budapest Airport BUD Cargo Citynévre keresztelt logisztikai bázisának nagyobbik épületrésze a végleges szerkezeti formáját.

Az újonnan épülő, vecsési cargo bázison 21.600 m2-es raktárcsarnok és iroda, 11.200m2-es speditőri kiszolgáló egység, valamint 32.000 m2-es beton előtér épül. Ez utóbbin egyszerre két Boeing B-747-8F típusú jumbó repülőgép kiszolgálása zajlik majd, jelentősen javítva az előtéri cargo kapacitásokat.

A beruházás sikerét bizonyítja, hogy a repülőtér-üzemeltető az év első felében már több bérlővel is leszerződött a létesítmény birtokba vételére, köztünk cégünkkel is.

Bővebben

 

Válassza ki a pénznemét
EUR euró