Dinamikus fejlődésben a Trans-Sped Csoport

Posted by Bíró Koppány Ajtony

A debreceni székhelyű, erős tatabányai és tiszaújvárosi jelenléttel bíró, Trans-Sped Csoport 2016-ot igazán sikeres évként könyvelheti el. Tavalyi árbevételük ugyanis már elérte a 16,8 milliárd forintot, az alkalmazottak létszáma pedig 750 főre bővült.

A tisztán hazai tulajdonú, komplex logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalatok között piacvezető pozíciót betöltő cégcsoport a tavalyi évhez képest több mint kétmilliárd forinttal, a 2015-ös adatokhoz viszonyítva pedig csaknem hatmilliárd forinttal növelte meg konszolidált árbevételét, ezzel együtt eredményét is növelte. Mindez megerősítette a szállítmányozási, raktározási és termelési logisztika szektorban betöltött vezető pozícióját.

,,Az összes európai országban, valamint Ázsia felé is jelentős számú szállítmányozási, fuvarozási feladatokat teljesítő, emellett összesen 180.000 négyzetméternyi területen raktározást végző cégcsoport 2016-ban 16,8 milliárd forint árbevételt realizál” – mondta el Fülöp Zsolt, a vállalatcsoport ügyvezetője.

A vállalatcsoport ügyvezetője és egyben többségi tulajdonosa hangsúlyozta: az elmúlt időszakban jelentős létszám- és szervezetfejlesztést is végrehajtottak. Jelenleg több mint 750 munkavállalót foglalkoztatnak, mely csaknem 50 százalékkal haladja meg a két évvel korábbi adatot. Ennek egyik oka, hogy a társaság új irányokat és stratégiai célkitűzéseket fogalmazott meg piacbővítés terén az elmúlt időszakban. Az új cégek, illetve tulajdonrészek megvásárlásával, az erős nyugat-magyarországi nyitással, illetve a termelési logisztikában megerősített piaci pozíciójával érte el a vállalatcsoport ezt ajelentős fejlődést.

Forrás: Trans-Sped

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró