Dachsert választották az egyik legsikeresebb német logisztikai márkának

Posted by Bíró Koppány Ajtony

A Logistik Heute magazin, valamint a BVL (Bundesvereinigung Logistik e.V., azaz Szövetségi Logisztikai Egyesület), Németország legnagyobb logisztikai egyesülete második hellyel díjazta a Dachsert a „Közúti szállítmányozási szolgáltatások” kategóriában.

A Logistik Heute szaklap olvasói, illetve a Német Logisztikai Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy a Dachsert választják az egyik legjobb logisztikai márkának Németországban a „Közúti szállítási szolgáltatások” kategóriában.

Alexander Tonn, a Dachser EL (European Logistics) üzletágának ügyvezető igazgatója vette át a második helyért járó elismerést a Berlinben tartott fogadáson. Az online voksoláson 27 logisztikai szolgáltató közül lehetett választani az említett kategóriában.

„Az iparági szavazás eredménye azt bizonyítja, hogy a piac elismeri integrált logisztikai szolgáltatásainkat” – mondta el Tonn a díjátadó ünnepségen. „Természetesen örömmel fogadjuk az elismerést, azonban mindez ösztönzésként is hat a további fejlesztésekre a folyamataink, a szolgáltatásaink és az ügyfeleink számára nyújtott minőség tekintetében.”

A 100 legfrissebb Németországra és Európára vonatkozó tanulmány alapján a Dachser piacvezető a szállítmányozási szegmensben és a harmadik legnagyobb logisztikai szolgáltató Németországban.

Forrás: Dachser

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró