Csaknem teljes a BILK kapacitásainak kihasználtsága

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Meghaladta a 99 százalékot a BILK Logisztikai Nyrt. kapacitásainak kihasználtsága, a társaság ezért azt ígéri, hogy folytatja a 186 ezer négyzetméteres intermodális raktárváros bővítését.

A BILK csütörtökön a dinamikus fejlesztéspolitika jelentőségét hangsúlyozta, a társaság a tavalyi eredményei közül kiemelte, hogy az év végén 7900 négyzetméternyi iroda bérlését 5 évvel meghosszabbította a használója, míg a társaság egy másik ügyfelével 18 ezer négyzetméternyi raktárkapacitás öt plusz öt évre vonatkozó, kizárólagos használatáról állapodott meg.

A társaság kiemelte, hogy 2018-ban összesen csaknem 70 ezer négyzetméter raktár és 7300 négyzetméter irodaterület használatáról született megállapodás.

A Budapesttől délre fekvő logisztikai központ októberben több mint félmilliárd forintos beruházással 3800 négyzetméteres raktárcsarnokkal bővült. Ugyanekkor jelentették be, hogy a BILK 3,5 milliárd forintból újabb 20 ezer négyzetméternyi raktár- és irodakapacitás építését készíti elő, a társaság raktárainak és irodáinak kihasználtsága akkor 98,3 százalékos volt.

Forrás:portfolio

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró