A Közlekedési Kultúra Napja – 2019

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Május 10-én a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége kapcsolódik a Közlekedéstudományi Egyesület által szervezett „A Közlekedési Kultúra Napja” című eseményhez.

Az esemény szakmai tartalmának szervezése abból az elemzésből indult ki, amelyet a Pénzügyminisztérium nemrégen tett közzé, ez alapján a logisztikai ágazat baleseti statisztikáival a kétes 3-10. helyen van attól függően, hogy milyen csoportosítást nézünk. Ezért a mostani eseményünk a fő üzenete: Közlekedésbiztonság, rakományrögzítés, intermodalitás – a kulturált közlekedésért.

A május 10-i nap programját a következők mentén szervezzük:

 

11:30-12:00 érkezés/kezdés (Csepel Szabadkikötő, MAHART Container Center Kft., kombiterminálja, 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7.)

12:00 – 13:00 gyakorlati bemutató: MAHART Container Center kombiterminál

  • rakományrögzítés – helyes és helytelen megoldásai, következményei (Revelator Kft. közreműködésével). Hogyan lehet úgy megrakni a pótkocsit, hogy a német autópályarendőrök ne büntessék meg a fuvarozót – 1.000-1.800 Euro-ra?
  • daruzható pótkocsi vasúti rakodása.

13:00 – 14:00 gyakorlati bemutató: EKOL Logistics Kft. raktárcsarnok

  • targoncavezetés, ügyességi feladatok.
  • raktári közlekedés biztonsági kérdései.
  • kvízjáték – kamionokon/konténereken alkalmazott piktogramok jelentése.

14.00 óra magasságában, a Program végén a résztvevőket meghívjuk egy falatozásra. 

A programon résztvevők között egy, a Hungaroringen igénybe vehető személyautós Vezetéstechnikai Tréning részvételt sorsolunk ki.

 

„A Közlekedési Kultúra Napja – 2019” rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az mlszksz@mlszksz.hu emailre kérjük szépen megküldeni, megjelölve a cég nevét és résztvevő személyek számát.

 

A visszajelzéseket május 8-ig várjuk.

Megtisztelő részvételükre számítunk!

Üdvözlettel:

MLSZKSZ, MAHART Container Center Kft., Ekol Hungary Kft, Revelator Kft. nevében

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró