A Dachser további légi charter járatokat indít májusban

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Az Ázsia és Európa közötti légiforgalmi charter megállapodásokon túl a logisztikai szolgáltató további járatok indítását tervezi az észak- és dél-amerikai piacok lefedésére. Az egyik ilyen változás az új Shanghai – Los Angeles járat elindítása.

A légi árufuvarozási kapacitás továbbra is erősen korlátozott, ezért a Dachser Air & Sea Logistics üzletága bővíteni kívánja charter szolgáltatásait Ázsiából az Egyesült Államokba. Éppen április végén indította 30. charter járatát a Dachser a világjárvány kezdete óta.

A tervezett tengerentúli útvonalon az első járatindítás áprilisi utolsó hetében történt Hong Kongból Los Angelesbe, ami után a rugalmas útvonalszervezésnek köszönhetően a logisztikai szolgáltató máris kibővítette légi charter programját és május elején már egy további útvonalat vett fel Sanghajból (PVG) Los Angelesbe (LAX). A DACHSER az USA-ban működő kiterjedt észak-amerikai 14 kirendeltségből álló hálózatát használja az áruk forgalmazására Észak-Amerikában és onnan tovább Dél-Amerikába, ahol a vállalatnak további 13 telephelye van.

Folyamatosan növekvő igény

,,Továbbra is folyamatos igény az Ázsia és az Egyesült Államok közötti légi áruszállítmányozási szolgáltatásokra, és nem csak az orvosi védőeszközök iránt.” – mondja Timo Stroh, a Dachser Global Air Freight osztályának vezetője. „A charter járatokkal folyamatosan igazodunk ügyfeleink elvárásaihoz és megbízható, hatékony megoldásokat kínálunk számukra. Ez viszont biztosítja számukra a prémium kapacitásokhoz való hozzáférést a megbízható szállítási határidővel és az ellátási lánc optimális tervezhetőségével együtt.”

A tengeren túli szállításokon túl a logisztikai szolgáltató tovább folytatja az Ázsiából Európába irányuló légi szállítmányozását is.

Forrás: Dachser

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró