Legfrissebb híreink

1211 Budapest, Weiss Manfréd út 7.

(36) 1 266 3126

Alapítva 2002.

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége meghatározó, véleményformáló, szakmai érdekképviselet.


Bíró Koppány Ajtony
főtitkár

Tagság
milliárd Ft árbevétele (2023)
ezer TEU intermodális forgalom (2023)
milliárd Ft feletti megtakarítás

Mit kínál a Szövetségünk

TUDÁSBÁZIS, LOBBIERŐ, KAPCSOLATI TŐKE
Versenyképesség javítás
Innováció
Nemzetközi kapcsolatok
Új piaci lehetőségek
Kommunikáció

Összefogás

Az MLSZKSZ célkitűzései közzé tartozik, hogy a hatóságok, törvényalkotó és alkalmazó szervezetek intézkedéseinek szakszerűsége érdekében – a szakma szereplőinek bevonásával közvetlen civilkontrollt gyakorolva – összefogja mindazon logisztikai tevékenységet végző társaságokat, akik lehetőséget látnak egyrészt tevékenységük folyamatos bővítésében, fejlesztésében, illetve az MLSZKSZ tapasztalatait megosztva részese kíván lenni a gyakorlatban sokszor azonos megoldást igénylő eljárások hasznosításában.

Piaci előnyök kiaknázása

Az érdekképviseleti tevékenység mellett a tagság számára gazdasági előnyöket biztosító közös beszerzési rendszereket működtetünk: áram, gáz, papír-írószer, gépjárműgumiabroncs, kenőanyag. Ezekben való részvétel a tagok számára díjmentes, a teljes folyamatot menedzseljük.

Elismerések

Azon szakemberek értékelésére – akik a logisztika szakma érdekében végeztek kiemelkedő munkát, akik élenjártak a szakmai etika színvonalának emelésében, valamint az értékteremtésben – a “Logisztikai Érdemrend” kitüntetést adják 2010-óta.

Azon szakemberek munkásságát értékelve, akik nincsenek nap-mint nap a kirakatban, nem felső vezetők, nem média szereplők, csak becsülettel és tisztességgel végzik a napi munkájukat, jóban-rosszban ott vannak és ezzel jelentős mértékben hozzájárulnak cégeik sikereihez – „Logisztikai 9M” kitüntetést adják 2017-óta.

LSZK Minősítés

Az anyagot a Logisztikai Egyeztető Fórum (LEF) 2006. március 21-i ülésén elfogadott – “A magyarországi logisztikai szolgáltató központok címelnyerési kritériumrendszerére” – alapján az MLSZKSZ készítette és pontosította. Az adott logisztikai központ címet az MLSZKSZ-nél kell kezdeményezni, az MLSZKSZ értékeli a pályázatokat és ez alapján a cím odaítélése a LEF hatásköre. A LEF a minősítési bizonyítványt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) egyetértésével állítja ki.

Legyen ön is tagunk még ma!

Együttműködő partnerek

Válassza ki a pénznemét
EUR euró