Egy hosszú távú partnerség újabb fejezete Magyarországon

Posted by Bíró Koppány Ajtony

Megterveztük, megépítettük, átadtuk és teljesen meg is telt! Júniusban hosszú távú ügyfelünk, a FIEGE logisztikai vállalat írt alá bérleti szerződést a Prologis Park Budapest-Harbor területén található új, 10 600 négyzetméteres 12. épületünkre. E tranzakcióval ügyfelünk már összesen 40 000 négyzetméteren van jelen a parkban.

„A Prologisszal való kapcsolatunk hosszú múltra tekint vissza, így örömmel vettük a felkínált bővülési lehetőséget, amelynek hála, működésünket kényelmesen folytathatjuk a már meglévő, Prologis Park Budapest-Harbor területén található bérleményünk mellett. A park kiváló elhelyezkedésén és nagyszerű kényelmi szolgáltatásain túl a csúcsminőségű 12. épület az innováció szellemében készült, és teljes mértékben megfelel a fenntarthatóság követelményeinek” – mondta Hepp Gergely, a FIEGE Central and Eastern Europe managing directora.

Az ügyfelek azért fordulnak a Prologishoz, mert tudják, hogy egy hatékony ellátási lánc hozzájárul sikeres működésükhöz. Többek között azért választják a mi fejlesztéseinket, mert összekapcsoljuk őket a számukra legfontosabb piacokkal, innovatív és fenntartható épületeket biztosítunk nekik, és a legjobb ingatlanüzemeltetési szolgáltatásokat nyújtjuk számukra.

Kiváló elhelyezkedés

Ott vagyunk, ahol ügyfeleinknek szüksége van ránk – a városhoz közel! A Prologis Park Budapest-Harbor Budapest XXII. kerületének déli határán, a belvárostól csupán 12 kilométerre fekszik. A park kiváló hozzáférést biztosít a nemzetközi kereskedelmi útvonalakhoz a 6-os főúton, valamint az M0 és M6 autópályákon keresztül.

Modern és fenntartható

A csúcsminőségű 12. épület a Prologis első BIM módszerrel tervezett ingatlanja a közép-európai régióban. A fejlesztés során különös figyelmet fordítottunk az épület fenntartható és hatékony kialakítására. Az innovatív fűtési rendszer 30 százalékkal csökkenti a fűtési költségeket, az energiahatékony LED világítás és a nagy felületű tetőbevilágítók pedig a legújabb világítási sztenderdekhez képest 45 százalékkal mérséklik a villamosenergia-felhasználást. A közműfogyasztás nyomon követését és szabályozását okos mérőórák segítik. Az épület mellett elektromos autótöltő állomások is találhatók, amelyek ösztönzik az elektromos mobilitás szélesebb körű elterjedését a parkban.

Hosszú távú partneri kapcsolat

A Prologisnál elkötelezettek vagyunk az ügyfeleinkkel való hosszú távú kapcsolatok iránt. „Partnerségünk a FIEGE-vel több, mint 10 évre nyúlik vissza Magyarországon” – mondja Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője. „Ismerjük ügyfelünk működését, a számára fontos szempontokat – mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy csapatunk gyors és hatékony megoldásokat tudjon kidolgozni, amelyek kielégítik ügyfelünk igényeit. További sikeres működést kívánunk a FIEGE számára a parkban!”

A Prologisnál arra törekszünk, hogy egy lépéssel ügyfeleink igényei előtt járjunk, és azonnali és hatékony megoldásokkal orvosoljuk problémáikat. Hosszú távú értékteremtési törekvéseink és az ügyfelek elvárásait kielégítő és felülmúló megoldásaink sikerességét igazolja, amikor ügyfeleink úgy döntenek, hogy tevékenységüket nálunk bővítik tovább.

Forrás: Prologis

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró